Слава
4 posters
Бркај работа :: Секојдневие :: Муабетење
Страна 1 of 1
Слава
До каде ли ќе оди човековата алчност? Зарем вистински толку многу ја посакуваме таа слава??
Се фаќам себеси во последно време како се одрекувам од многу работи во кои порано уживав. Едноставно почнувам да си ставам сам граници на своите желби. Дали е тоа добро, незнам.
А вие? Се борите за слава, за висок статус кој речиси е бесцелен и покрај многу згазени луѓе, и покрај пропуштеното и украдено време кое сте им го должеле на вашите блиски?
Се фаќам себеси во последно време како се одрекувам од многу работи во кои порано уживав. Едноставно почнувам да си ставам сам граници на своите желби. Дали е тоа добро, незнам.
А вие? Се борите за слава, за висок статус кој речиси е бесцелен и покрај многу згазени луѓе, и покрај пропуштеното и украдено време кое сте им го должеле на вашите блиски?
Re: Слава
па брат денес ако немаш слава си никој и ништо и сите се тепаат за неа...
kiko_vlae- Про
- Број на мислења : 866
Местолокација : право па лево у 4-та врата надесно круг xD
Поени :
Registration date : 2008-12-30
како не бе никој и ништо.....хххх,моеш да успееш и без слава,ама славните ли4ности имаат некои привилегии ама па немаат приватност.....а ина4е да сите се тепаат за слава
Simon4e =)- Деловен работник
- Број на мислења : 617
Местолокација : дома
Поени :
Registration date : 2009-01-11
Абе јас сум нај славен хахахаха и сеа да ви кажам нешто..
Правиот фраер никогаш не признава дека е фраер така да јас не сум фраер...хахахахахахахахахахахахаххахаха ЛоЛ -.-
Правиот фраер никогаш не признава дека е фраер така да јас не сум фраер...хахахахахахахахахахахахаххахаха ЛоЛ -.-
Toci- Шеф
- Број на мислења : 418
Местолокација : Дома и кај Чаки од време на време хаха Лажам
Поени :
Registration date : 2009-01-06
Бркај работа :: Секојдневие :: Муабетење
Страна 1 of 1