Анти ФАН КЛУБ ИНТЕРМИЛАН
5 posters
Бркај работа :: Бркај работа :: Канта
Страна 1 of 1
Анти ФАН КЛУБ ИНТЕРМИЛАН
Момци досега имше фан клубови каде пишувавте за некој ваш омилен тим од денес јас ја имам честа да ви го претставам анти фан клубот ИНТЕРМИЛАН каде што можеш слободно да се изјасниш против двата п....и тима од МИЛАНО .Ако има некој како мене што му одат на живци некој од овие два тима или некои поединци како Ибрахимович(да го вработиме у бурекџилница) и Шевченко(нека иде на пластична за ноцот) слободно нека пише и да го сподели со нас своето мислење!
ПС- ЈА ГИ МРЗАМ И ДВАТА ТИМА !! лузери
ПС- ЈА ГИ МРЗАМ И ДВАТА ТИМА !! лузери
alekfcjuve- Модератор
- Број на мислења : 310
Поени :
Registration date : 2008-12-27
Re: Анти ФАН КЛУБ ИНТЕРМИЛАН
Јас го мразам Интер многу ми е некако пацерски тимот едноставно ме нервираат, најчесто нефер доаѓаат до резултати па те подржувам а за милан... моментално ги сожалувам не ги мразам
И што праиме ако некој навива за Интер? ќе оставиме да се караат во него? Имате фан клуб Јуве што сакате прајте таму
И ја ги мразам Милан ама Интер повеќе поради оној Ибрахимович што со носот е у вечен офсајд
Duci GEGE- Модератор
- Број на мислења : 828
Местолокација : Скопје,Македонија
Поени :
Registration date : 2008-12-26
::..
zomG напиша:И што праиме ако некој навива за Интер? ќе оставиме да се караат во него? Имате фан клуб Јуве што сакате прајте таму
Ако нешто ти пречи за Анти фан клуб кој те тера да постираш !!! Оди бркај работа таму гледај по други фан клубови !!! Ајт :lol!:
alekfcjuve- Модератор
- Број на мислења : 310
Поени :
Темава ќе оди во неповрат. И онака никогаш нема да се развие дискусија, како во фан клубовите, само ќе има провокации, пцуење, мислења од типот: ИНТЕР СЕ ЛУЗЕРИ!, ИНТЕР НЕМААТ ВРСКА! и така натаму и така наваму, и секако, банови.
qetpoi- Администратор
- Број на мислења : 141
Местолокација : Куманово
Поени :
Similar topics
» Проверка на вашиот Анти Вирус:)
» БМВ ФАН КЛУБ
» Фан клуб: Ливерпул
» Фан клуб: Јувентус
» Фан клуб: Челзи
» БМВ ФАН КЛУБ