ХајФајв HI5
+14
Sandra
[saCh]
Боyана
Toci
Duci GEGE
MaleckioToDCAiR
MaJa
Chaki
Simon4e =)
Зевзек
dor4o
ATA_xD
kiko_vlae
zomG
18 posters
Бркај работа :: Секојдневие :: Муабетење
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
ХајФајв HI5
Еве тема за едно од најголемите зарази на младинава. Ако нема хи5 немаше да има фотоКу’ви по интернетов јас мислам
Али ако убаво е да се гледа по некој профил со добри женски
Ваше мислење?
Ваше мислење?
Re: ХајФајв HI5
хахахах па најубаво е да шпарташ по некое профилче на некоја јака и стегната дадичка . бај д веј во право си за ова за фото(цензура) и се мислам дали по десети или единаести пат да делитнам хајфајф
kiko_vlae- Про
- Број на мислења : 866
Местолокација : право па лево у 4-та врата надесно круг xD
Поени :
Registration date : 2008-12-30
Тапа ми е некако хај фајф треба коментари да оставаш па слики да ставаш и тн.Ја напраив уствари ми напраија пошо томче и уше неколку деца напнаа -.- али убаво е да се гледа по некој женски профил.
ATA_xD- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 643
Местолокација : зад 7 планини 7 мориња 7 океани 7 реки 7 долини и 7 трафики
Поени :
Registration date : 2008-12-26
Е тоа е кога не може да се има барем да се гледа
dor4o- Чирак
- Број на мислења : 144
Местолокација : Скопје
Поени :
Registration date : 2008-12-25
не си фраер ако немаш хај фајф.........хахахаха......интересно е...плус демнееш цури!!!
Зевзек- Модератор
- Број на мислења : 452
Местолокација : позади седум мориња,планини и седум трафики
Поени :
абе у последно време се некои малишана наоѓам .....хххх
Simon4e =)- Деловен работник
- Број на мислења : 617
Местолокација : дома
Поени :
Registration date : 2009-01-11
Ти голема си демек ?хихихихиSimon4e =) напиша:абе у последно време се некои малишана наоѓам .....хххх
Шала.
Иначе иам Хај5 али мрза сум и ме мрзи сликици да аплоудам.-.-
Даме коа ќе прочита темава ќе рече:Хај5 Сакс! (СЕ КЛАДАМ!)
Chaki- Модератор
- Број на мислења : 1256
Држава :
Поени :
Registration date : 2008-12-27
па за 4етвртооделен4иња и петтооделен4иња сум голема....такви наоѓам на хајфајв аа полека ке отпадне тоа мајспејс се по4есто се користиChaki напиша:Ти голема си демек ?хихихихиSimon4e =) напиша:абе у последно време се некои малишана наоѓам .....хххх
Шала.
Иначе иам Хај5 али мрза сум и ме мрзи сликици да аплоудам.-.-
Даме коа ќе прочита темава ќе рече:Хај5 Сакс! (СЕ КЛАДАМ!)
Поени :
Да да секако а уште поубаво да се гледа по некој профил со секси машкиzomG напиша:Еве тема за едно од најголемите зарази на младинава. Ако нема хи5 немаше да има фотоКу’ви по интернетов јас мислам
Ваше мислење?
MaJa- Чирак
- Број на мислења : 119
Поени :
.
Последната промена е направена од MaleckioToDCAiR на Чет Сеп 22, 2011 8:38 pm. Мислењето е променето 1 пати
MaleckioToDCAiR- Чирак
- Број на мислења : 111
Поени :
абе хај фајв е занимливо само да гледаш јаки тиииит
Duci GEGE- Модератор
- Број на мислења : 828
Местолокација : Скопје,Македонија
Поени :
Хахахахаха па нормално е дека не си фраер а тоа за цури вистина еЗевзек напиша:не си фраер ако немаш хај фајф.........хахахаха......интересно е...плус демнееш цури!!!
Toci- Шеф
- Број на мислења : 418
Местолокација : Дома и кај Чаки од време на време хаха Лажам
Поени :
Registration date : 2009-01-06
хај фајв за мали деца ги лажат џД
ATA_xD- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 643
Местолокација : зад 7 планини 7 мориња 7 океани 7 реки 7 долини и 7 трафики
Поени :
Е зашо не си фраер бе...Шо му фали на зомГ(хахахах) он мислам дека го делитна Хај5-отToci напиша:Хахахахаха па нормално е дека не си фраер а тоа за цури вистина еЗевзек напиша:не си фраер ако немаш хај фајф.........хахахаха......интересно е...плус демнееш цури!!!
Нели ТРм?
Chaki- Модератор
- Број на мислења : 1256
Држава :
Поени :
Registration date : 2008-12-27
Хахахаха па не си фраер ХајФајф ти е шема сеа хахахахаха
а можда и не е -.-
а можда и не е -.-
Toci- Шеф
- Број на мислења : 418
Местолокација : Дома и кај Чаки од време на време хаха Лажам
Поени :
Registration date : 2009-01-06
Хахахахаха ја планирам да го бришам хај фајфоф иначе интересно е за тепање досада џД ама некако ми здосадуе...
Боyана- Деловен работник
- Број на мислења : 578
Местолокација : Пред лаптоп џД
Поени :
Ти си главниот демнаторхахаха...Зевзек напиша:не си фраер ако немаш хај фајф.........хахахаха......интересно е...плус демнееш цури!!!
[saCh]- Почетник
- Број на мислења : 34
Местолокација : .сКопЉе!.
Поени :
Registration date : 2009-01-03
HI5?....во почетокот кога излезе тоа...мислам кога слушнаа лугево од македонија за тоа, беше интересно...а сега што?!сите имаат профили сите се замислуваат демек незнам колку се убави (зборам за девојчињата)...мислам не сфаќам што е поентата со тоа да имаш профил,што, да те гледааат други,да ти кажуваат колку си убав/а, демек јас незнам дека сум убава или грда?!!!...и сите да ти пишуваат топ си срце...супер си....мн си убава...и слични работи што можеш да ги слушнеш од секој што ке те види у живо да кажам...ако е тоа точно,дека си топ и други работи...а 90% од лугето што оставаат такви коментари ви се блиски пријатели,надобри другари/другарки,роднини...и нормално е од нив да слушнеш такво нешто...мислам за мене тоа е веќе иживеана работа (веќе видено и пробано што би се рекло) има други поинтересни работи на нет од овие профили на хај фајв,мај спејс и слични......
Sandra- Почетник
- Број на мислења : 18
Поени :
Registration date : 2009-01-05
ххх немора за тоа да го употребуваш хајфајвот...за некој да ти каже каква си!!Sandra напиша:HI5?....во почетокот кога излезе тоа...мислам кога слушнаа лугево од македонија за тоа, беше интересно...а сега што?!сите имаат профили сите се замислуваат демек незнам колку се убави (зборам за девојчињата)...мислам не сфаќам што е поентата со тоа да имаш профил,што, да те гледааат други,да ти кажуваат колку си убав/а, демек јас незнам дека сум убава или грда?!!!...и сите да ти пишуваат топ си срце...супер си....мн си убава...и слични работи што можеш да ги слушнеш од секој што ке те види у живо да кажам...ако е тоа точно,дека си топ и други работи...а 90% од лугето што оставаат такви коментари ви се блиски пријатели,надобри другари/другарки,роднини...и нормално е од нив да слушнеш такво нешто...мислам за мене тоа е веќе иживеана работа (веќе видено и пробано што би се рекло) има други поинтересни работи на нет од овие профили на хај фајв,мај спејс и слични......
има мн деца што не ги знаеш и можеби некогаш ке испадне со некого да се запознаеш,епа тој мислам дека би сакал да види како изгледап а и ти исто!!!
а ина4е мене ми е мн здосадено од хајфајв и у поседно време поретко се уклу4увам
Поени :
ок,го почитувам твоето мислење ама не верувам дека ти ке запознаеш некој пријател преку хајфајв (ама пријател во вистинска смисла) и сметам дека пријателствата не се засноваат на твојата слика (односно на твојата физичка убавина)...ама добро може ете тој некој ке посака да те види...да бидеме искрени знаеме зошто се прават тие профили...ги правиме само да си ја истакнеме нашата физичка убавина во јавност...ама не можеме да ја покажеме нашата внатрешна-духовна убавина,а без тоа ништо од нашите пријателства или љубов преку жица што би се рекло ...ако некого провлекуваш физички сигурно нема да го привлекуваш и психички ако немаш ништо вредно во себе на духовен план ме разбираш што сакам да ти кажам, нели?...така да...да не се лажеме,ја знаеме причината поради која ги прикачуваме нашите слики во јавностSimon4e =) напиша:ххх немора за тоа да го употребуваш хајфајвот...за некој да ти каже каква си!!Sandra напиша:HI5?....во почетокот кога излезе тоа...мислам кога слушнаа лугево од македонија за тоа, беше интересно...а сега што?!сите имаат профили сите се замислуваат демек незнам колку се убави (зборам за девојчињата)...мислам не сфаќам што е поентата со тоа да имаш профил,што, да те гледааат други,да ти кажуваат колку си убав/а, демек јас незнам дека сум убава или грда?!!!...и сите да ти пишуваат топ си срце...супер си....мн си убава...и слични работи што можеш да ги слушнеш од секој што ке те види у живо да кажам...ако е тоа точно,дека си топ и други работи...а 90% од лугето што оставаат такви коментари ви се блиски пријатели,надобри другари/другарки,роднини...и нормално е од нив да слушнеш такво нешто...мислам за мене тоа е веќе иживеана работа (веќе видено и пробано што би се рекло) има други поинтересни работи на нет од овие профили на хај фајв,мај спејс и слични......
има мн деца што не ги знаеш и можеби некогаш ке испадне со некого да се запознаеш,епа тој мислам дека би сакал да види како изгледап а и ти исто!!!
а ина4е мене ми е мн здосадено од хајфајв и у поседно време поретко се уклу4увам
Sandra- Почетник
- Број на мислења : 18
Поени :
Registration date : 2009-01-05
хахаха да да те разбирам...ама ја ко шо 4итам не сум рекла дека некој ке ми стане ПРИЈАТЕЛ ,шо не зна4и дека и не е можно,а за тоа дека сликите се стаени за да се истакнеме себе да.....ама ти како го кажуваш ова ко само поединци да имаат хи5,а уствари цел свет за тоа ги има стаено сликите не е само некоја група луѓе така да џабе ке дискутираме!!Sandra напиша:ок,го почитувам твоето мислење ама не верувам дека ти ке запознаеш некој пријател преку хајфајв (ама пријател во вистинска смисла) и сметам дека пријателствата не се засноваат на твојата слика (односно на твојата физичка убавина)...ама добро може ете тој некој ке посака да те види...да бидеме искрени знаеме зошто се прават тие профили...ги правиме само да си ја истакнеме нашата физичка убавина во јавност...ама не можеме да ја покажеме нашата внатрешна-духовна убавина,а без тоа ништо од нашите пријателства или љубов преку жица што би се рекло ...ако некого провлекуваш физички сигурно нема да го привлекуваш и психички ако немаш ништо вредно во себе на духовен план ме разбираш што сакам да ти кажам, нели?...така да...да не се лажеме,ја знаеме причината поради која ги прикачуваме нашите слики во јавностSimon4e =) напиша:ххх немора за тоа да го употребуваш хајфајвот...за некој да ти каже каква си!!Sandra напиша:HI5?....во почетокот кога излезе тоа...мислам кога слушнаа лугево од македонија за тоа, беше интересно...а сега што?!сите имаат профили сите се замислуваат демек незнам колку се убави (зборам за девојчињата)...мислам не сфаќам што е поентата со тоа да имаш профил,што, да те гледааат други,да ти кажуваат колку си убав/а, демек јас незнам дека сум убава или грда?!!!...и сите да ти пишуваат топ си срце...супер си....мн си убава...и слични работи што можеш да ги слушнеш од секој што ке те види у живо да кажам...ако е тоа точно,дека си топ и други работи...а 90% од лугето што оставаат такви коментари ви се блиски пријатели,надобри другари/другарки,роднини...и нормално е од нив да слушнеш такво нешто...мислам за мене тоа е веќе иживеана работа (веќе видено и пробано што би се рекло) има други поинтересни работи на нет од овие профили на хај фајв,мај спејс и слични......
Поени :
реферати сме напишале....хаха ај доста е
Поени :
Абе до негде се слагам и со двете али...немора да значи дека сликите на хајфајф ги ставаме само за да си ја истакнеме физичката убавина,зашо не се сите убави...а у денешно време никој не го интересира внатрешната духовна убавина,зашо на пр.ти коа ќе видиш некој убав на хајфајф не викаш...леле овој ама е убав али ај не е тоа битно мене ми е важно каков е од внатре (ретко се дешава некој тоа да го рече)Simon4e =) напиша:хахаха да да те разбирам...ама ја ко шо 4итам не сум рекла дека некој ке ми стане ПРИЈАТЕЛ ,шо не зна4и дека и не е можно,а за тоа дека сликите се стаени за да се истакнеме себе да.....ама ти како го кажуваш ова ко само поединци да имаат хи5,а уствари цел свет за тоа ги има стаено сликите не е само некоја група луѓе така да џабе ке дискутираме!!Sandra напиша:ок,го почитувам твоето мислење ама не верувам дека ти ке запознаеш некој пријател преку хајфајв (ама пријател во вистинска смисла) и сметам дека пријателствата не се засноваат на твојата слика (односно на твојата физичка убавина)...ама добро може ете тој некој ке посака да те види...да бидеме искрени знаеме зошто се прават тие профили...ги правиме само да си ја истакнеме нашата физичка убавина во јавност...ама не можеме да ја покажеме нашата внатрешна-духовна убавина,а без тоа ништо од нашите пријателства или љубов преку жица што би се рекло ...ако некого провлекуваш физички сигурно нема да го привлекуваш и психички ако немаш ништо вредно во себе на духовен план ме разбираш што сакам да ти кажам, нели?...така да...да не се лажеме,ја знаеме причината поради која ги прикачуваме нашите слики во јавностSimon4e =) напиша:ххх немора за тоа да го употребуваш хајфајвот...за некој да ти каже каква си!!Sandra напиша:HI5?....во почетокот кога излезе тоа...мислам кога слушнаа лугево од македонија за тоа, беше интересно...а сега што?!сите имаат профили сите се замислуваат демек незнам колку се убави (зборам за девојчињата)...мислам не сфаќам што е поентата со тоа да имаш профил,што, да те гледааат други,да ти кажуваат колку си убав/а, демек јас незнам дека сум убава или грда?!!!...и сите да ти пишуваат топ си срце...супер си....мн си убава...и слични работи што можеш да ги слушнеш од секој што ке те види у живо да кажам...ако е тоа точно,дека си топ и други работи...а 90% од лугето што оставаат такви коментари ви се блиски пријатели,надобри другари/другарки,роднини...и нормално е од нив да слушнеш такво нешто...мислам за мене тоа е веќе иживеана работа (веќе видено и пробано што би се рекло) има други поинтересни работи на нет од овие профили на хај фајв,мај спејс и слични......
А ако некој ти вика топ си срце бла бла,тоа немора да значи дека ти нешо посебно ке се израдуваш зашо и пола од тие ти викаат дека си топ само ради реда па такада....не се најбитни коментарите....нормално дека ти на твојата прва братучедка нема да и речеш дека е грда ....логика
И Симона има право за тоа дека и преку хајфајф можеш да запознаеш некого...ти немора со него да бидеш неразделна, него може баш тој што си го запознала од хајфајф ќе ти се најде у било која ситуација...
Zlat4e =)- Почетник
- Број на мислења : 5
Поени :
Registration date : 2009-01-24
Страна 1 of 2 • 1, 2
Бркај работа :: Секојдневие :: Муабетење
Страна 1 of 2