Пишуваме со 5те збора на другиот!
4 posters
Страна 1 of 1
Пишуваме со 5те збора на другиот!
Се мислам дали темава да ја ставам тука во литература и уметност, или пак во форумски игри...
Ја ставам во Литература и Уметност со надеж дека ќе има убави стихови/текстови доколку сето ова отиде во погрешна насока ќе ја префрлам во форумски игри
Моите 5 збора се
Глобално
Љубов
Криза
Шверцање
Оригиналност
Со овие 5 збора треба да се состави мини песничка или текст изборот е по ваша желба
Ја ставам во Литература и Уметност со надеж дека ќе има убави стихови/текстови доколку сето ова отиде во погрешна насока ќе ја префрлам во форумски игри
Моите 5 збора се
Глобално
Љубов
Криза
Шверцање
Оригиналност
Со овие 5 збора треба да се состави мини песничка или текст изборот е по ваша желба
Re: Пишуваме со 5те збора на другиот!
епа по сегашнава глобална криза секој се снаоѓа кој како може.. најчестиот начин е со шверцање дроги алкохол цигари и тако даље. за тоа ни е најубав пример кумановскиот бос бајруш. чоекот си напраи пари ама сеа ќе умре у затвор... типацот си носи се оригинал патичиња фармерчиња и оделциња и си изиграва мафијаш али уствари не е...
со љубов kiko_vlae
сеа за следниот
автомобил(и)
електроника
секс
учење
искреност
со љубов kiko_vlae
сеа за следниот
автомобил(и)
електроника
секс
учење
искреност
kiko_vlae- Про
- Број на мислења : 866
Местолокација : право па лево у 4-та врата надесно круг xD
Поени :
Registration date : 2008-12-30
Не ми е јасно нешто на темава о.О
Toci- Шеф
- Број на мислења : 418
Местолокација : Дома и кај Чаки од време на време хаха Лажам
Поени :
Registration date : 2009-01-06
kiko_vlae напиша:епа по сегашнава глобална криза секој се снаоѓа кој како може.. најчестиот начин е со шверцање дроги алкохол цигари и тако даље. за тоа ни е најубав пример кумановскиот бос бајруш. чоекот си напраи пари ама сеа ќе умре у затвор... типацот си носи се оригинал патичиња фармерчиња и оделциња и си изиграва мафијаш али уствари не е...
со љубов kiko_vlae
сеа за следниот
автомобил(и)
електроника
секс
учење
искреност
Автомобилите исто како и сексот се доста интересни како за гледање така и за употреба!!! За да научиш да возиш автомобил треба да полагаш возачки за кој(да бидеме искрени) не треба многу труд да се вложи!!!
Konjot- Деловен работник
- Број на мислења : 544
Местолокација : Држава Ѓорче
Поени :
Registration date : 2009-01-04
Страна 1 of 1