Алкохол!
+9
Зевзек
BuGii
nUt
dor4o
ATA_xD
Chaki
Duci GEGE
kiko_vlae
nikle22
13 posters
Бркај работа :: Секојдневие :: Здравје
Страна 1 of 1
Алкохол!
Алкохолот во денешницава е нешто што е застапено и меѓу тинејџерите.
- Многу се разочарувам кога ќе видам некое мало дете со шише алкохол ...
Ајде да видам вие што мислите за алкохолот и неговото дејство врз младината?
- Многу се разочарувам кога ќе видам некое мало дете со шише алкохол ...
Ајде да видам вие што мислите за алкохолот и неговото дејство врз младината?
Re: Алкохол!
брат алкохолот денес ти е шема како што беше шприцот во 90-сетите така сеа алкохолот е најзастапен... и џабе е донесен законот за продажба алкохол по 19 часот ако сака некој да се начука ќе земе уште од 12 на пладне ќе пие... мада факт е дека сите пороци дали цигари дали алкохол дали дрога се штетни за нас и за нашето здравје јас по мене глеам пушам ко турчин и пијам ко сом и да ви кажам гадно сум заебан
kiko_vlae- Про
- Број на мислења : 866
Местолокација : право па лево у 4-та врата надесно круг xD
Поени :
Registration date : 2008-12-30
алкохолот е штетен не викам не али џоинтот е окс мислам си земеш џоинт и после си хај ни глава да те боли ни нишо, алкохолот е демоде бе братче... хахаха не озбилно не треба да се пие ни да се пуши ни да се дува нишо бе брат само си го расипуеш животот
Duci GEGE- Модератор
- Број на мислења : 828
Местолокација : Скопје,Македонија
Поени :
Registration date : 2008-12-26
Па не пијам многу(ХАХА!)штетен е,Али коа има нешо за славење,тогаш мора:Р(Њу Јиар)
Chaki- Модератор
- Број на мислења : 1256
Држава :
Поени :
Registration date : 2008-12-27
хахахахаха абе вие сте демоде бе човече к-15 рулзDuci GEGE напиша:алкохолот е штетен не викам не али џоинтот е окс мислам си земеш џоинт и после си хај ни глава да те боли ни нишо, алкохолот е демоде бе братче... хахаха не озбилно не треба да се пие ни да се пуши ни да се дува нишо бе брат само си го расипуеш животот
иначе се согласувам со чакито
ATA_xD- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 643
Местолокација : зад 7 планини 7 мориња 7 океани 7 реки 7 долини и 7 трафики
Поени :
Абе пијам ама во границите. Ретко се начукуем а коа се дешава тоа увек си викам ОД ДЕНЕС ВИШЕ НЕПИЈАМ
dor4o- Чирак
- Број на мислења : 144
Местолокација : Скопје
Поени :
Registration date : 2008-12-25
јас знам дека еднаш многу убаво се опијанив (јбг мало ново се да се проба) и му се јавив на таткоми: тате јас сум пијана... нормално таткоми се изнасмеа и ми рече да седам на страна да не правам ништо..
од тогаш пијам ама неможам да се опијанам.... т.е. скоро ич не пијам.. многу ретко.. ако искочам со брат ми.. и тоа што пијам е само џин тоник и само џин тоник...
од тогаш пијам ама неможам да се опијанам.... т.е. скоро ич не пијам.. многу ретко.. ако искочам со брат ми.. и тоа што пијам е само џин тоник и само џин тоник...
nUt- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 554
Местолокација : Between the flowers....
Поени :
Registration date : 2009-01-05
ете затоа ја не пијам
BuGii- Чирак
- Број на мислења : 113
Поени :
Registration date : 2009-01-12
алкохолот може штети.....но сепак сите го конзумирааат!!
Зевзек- Модератор
- Број на мислења : 452
Местолокација : позади седум мориња,планини и седум трафики
Поени :
Registration date : 2008-12-25
Зевзек напиша:алкохолот може штети.....но сепак сите го конзумирааат!!
штети ама никој не размислува за последиците што ќе ги направи... ко јас еднаш пиевме и отидовме на пољанка во хром и на клупите си легнав и си спиев (ПРЕМРЗНАВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВ)
kiko_vlae- Про
Поени :
kiko_vlae напиша:Зевзек напиша:алкохолот може штети.....но сепак сите го конзумирааат!!
штети ама никој не размислува за последиците што ќе ги направи... ко јас еднаш пиевме и отидовме на пољанка во хром и на клупите си легнав и си спиев (ПРЕМРЗНАВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВ)
ама ти ти си брат ко сунгер... СУНГЕРОТ КИКО
Duci GEGE- Модератор
- Број на мислења : 828
Местолокација : Скопје,Македонија
Поени :
У право си.Chaki напиша:Па не пијам многу(ХАХА!)штетен е,Али коа има нешо за славење,тогаш мора:Р(Њу Јиар)
И јас кога има за славење нешто или коа со другарите и другарките сме во големо расположение добро би дошло некое шише пиво(оноа за мали деца) коњак или вотка
Toci- Шеф
- Број на мислења : 418
Местолокација : Дома и кај Чаки од време на време хаха Лажам
Поени :
Registration date : 2009-01-06
Duci GEGE напиша: ама ти ти си брат ко сунгер... СУНГЕРОТ КИКО
што викаш и тоа брат пиј мочај пиј мочај
kiko_vlae- Про
Поени :
Хахаха алкохол... абе топ е чуството.. онака.. опуштен си.. се смееш...ама многу глупости се прават ,од лично искуство знам =) али сепак си пијуцкам.. кога тогаш... за посебни пригоди
Saint_GHB- Чирак
- Број на мислења : 115
Местолокација : K4
Поени :
Registration date : 2009-01-10
Абе не е Шема, на народов му е испран мозокт ептен, секој го врти народот како сака, а пошто и младите се дел од народот не се исклучок. За секоја група посебен метод си има, како инаку би се праеле пари, пошто денес све се базира на тоа како да се профитира...kiko_vlae напиша:брат алкохолот денес ти е шема како што беше шприцот во 90-сетите така сеа алкохолот е најзастапен... и џабе е донесен законот за продажба алкохол по 19 часот ако сака некој да се начука ќе земе уште од 12 на пладне ќе пие... мада факт е дека сите пороци дали цигари дали алкохол дали дрога се штетни за нас и за нашето здравје јас по мене глеам пушам ко турчин и пијам ко сом и да ви кажам гадно сум заебан
Konjot- Деловен работник
- Број на мислења : 544
Местолокација : Држава Ѓорче
Поени :
Registration date : 2009-01-04
Бркај работа :: Секојдневие :: Здравје
Страна 1 of 1