боди билдинг
+5
dor4o
Боyана
Chaki
nikle22
kiko_vlae
9 posters
Бркај работа :: Секојдневие :: Здравје
Страна 1 of 1
боди билдинг
ако има некој што е зачленет во теретана дај нека пише кај е зачленет пошо и јас сакам да идам да го скинам салово и да го трансформирам у мускули
kiko_vlae- Про
- Број на мислења : 866
Местолокација : право па лево у 4-та врата надесно круг xD
Поени :
Registration date : 2008-12-30
Re: боди билдинг
Јас не идам во теретана но дома вежбам веќе интензивно 1 недела обочно често пати знам така да почнам неколку недели па со школо обврски ова она и да престанам ... се надевам ќе го задржам ова темпо
абе брат и ја вежбам дома ама не е тоа тоа сваќаш сакам да седнам и убаво да се испотам и барем до една година одење да има ефект шо ако праам дома склекови и стомачни ништо денес ќе напраам утре не ииии тури му к.р.т..
kiko_vlae- Про
Поени :
Требаше да идеме ја и дАМЕ у теретана или кај УРКО...:Р
Али нешо не бидна баш...:Р
Али нешо не бидна баш...:Р
Chaki- Модератор
- Број на мислења : 1256
Држава :
Поени :
Registration date : 2008-12-27
Мрзам билдањеее...а мускули сакам многу али се разбира...да се у нормала џД
Боyана- Деловен работник
- Број на мислења : 578
Местолокација : Пред лаптоп џД
Поени :
Registration date : 2009-01-11
Боyана напиша:Мрзам билдањеее...а мускули сакам многу али се разбира...да се у нормала џД
абе ја не сакам да се напраам стока врат колку 4 нозе или слично онака просечно со секси стомачни и мускули ама ко шо викаш у нормала
kiko_vlae- Про
Поени :
Продавам стероиди, не ви треба никакво билдање.
dor4o- Чирак
- Број на мислења : 144
Местолокација : Скопје
Поени :
Registration date : 2008-12-25
kiko_vlae напиша:Боyана напиша:Мрзам билдањеее...а мускули сакам многу али се разбира...да се у нормала џД
абе ја не сакам да се напраам стока врат колку 4 нозе или слично онака просечно со секси стомачни и мускули ама ко шо викаш у нормала
Хехех кој нејке мускули дури сакам и женско коа ќе видам со мускули али да личи на женско хах онака убаво оформени мускули џД а за секси стомачни на плажа да не збориме...
Боyана- Деловен работник
Поени :
Јас идев преку школо преку проектна во дом на АРМ ама незнам дали ќе се иде пак другото полугодие али не е лошо да се иде на такво чудо лол
Toci- Шеф
- Број на мислења : 418
Местолокација : Дома и кај Чаки од време на време хаха Лажам
Поени :
Registration date : 2009-01-06
не се билдан нејкум такво нешо ме боли ...уво ако немам стомачни некои разбацани или сл
Buubz- Шеф
- Број на мислења : 438
Местолокација : Погледни преку прозор...ќе ме видиш..
Поени :
Registration date : 2009-01-04
брат и јас неќев ама со тек на време више девојчињава не ме сакаат така елегантно попунет и морам да идам до теретана малку да се напумпам
kiko_vlae- Про
Поени :
Јас редовно вежбам во теретана и затоа сега имам опасни мускули со кои го плашам Никле
абе браат.. ти ако си решил да симнеш тоа салото можеш сам не ти треба ни теретана ни никој... само вежбај редовно, не држи диети и никако откако ќе се испотиш првите 15 минути не пиј вода!!!... а да... и откако ќе јадеш не легнувај. туку седи...
ако после еден месец најмногу немаш никакви резултати од ова моево горе наведено јас глава сечам...
ако после еден месец најмногу немаш никакви резултати од ова моево горе наведено јас глава сечам...
nUt- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 554
Местолокација : Between the flowers....
Поени :
Registration date : 2009-01-05
ај ќе пробам па ќе видам шо ќе напраам... ќе постирам пак у темава за еден месец ако не биде делитната
kiko_vlae- Про
Поени :
јеах!
И ја треба да ослабнам...
хахахаххаа НЕ!
Знаеш ај бев тој ’’ДЕБЕЛИОТ’’...Заедно со зомГ! пос пос пос
хахахаххаа НЕ!
Chaki- Модератор
Држава :
Поени :
абе не мора да си дебел за да го праиш тоа горе што го наведов... тоа ти е чиста физичка активност... за да си се задржиш у форма...
и бај д веј.. ЈАС СУМ НАЈДЕБЕЛА ОД СИТЕ ТУКА!!! затоа стално трчам праам вежби бла бла бла... ах не бев јас тоа...
и бај д веј.. ЈАС СУМ НАЈДЕБЕЛА ОД СИТЕ ТУКА!!! затоа стално трчам праам вежби бла бла бла... ах не бев јас тоа...
nUt- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 554
Местолокација : Between the flowers....
Поени :
Registration date : 2009-01-05
ЛооооооооооооЛ
Еве ја како спортист ќе кажам како иде за да ослабеш џД ххх
Значи здрава храна јадење благо помалку и вежбај и 2 саати после вежбање не јади ништо само вода и сокови може(не кока кола) хах навечер лесна храна нешо ко салата ваму таму и седиш(ко шо рече нУт) и после легнуеш и ќе видиш резултати за брзо време иначе додека вежбаш МОРАШ да пиеш вода џД не е здраво да не пиеш џД и додека вежбаш не седнувај ич постојано на нозе!!! џД Најидеално за слабеење!!! Ххххх најважно е трчањето џД
Еве ја како спортист ќе кажам како иде за да ослабеш џД ххх
Значи здрава храна јадење благо помалку и вежбај и 2 саати после вежбање не јади ништо само вода и сокови може(не кока кола) хах навечер лесна храна нешо ко салата ваму таму и седиш(ко шо рече нУт) и после легнуеш и ќе видиш резултати за брзо време иначе додека вежбаш МОРАШ да пиеш вода џД не е здраво да не пиеш џД и додека вежбаш не седнувај ич постојано на нозе!!! џД Најидеално за слабеење!!! Ххххх најважно е трчањето џД
Боyана- Деловен работник
Поени :
Chaki напиша:јеах!
хахахаххаа НЕ!
Чак тебе те стааме на строга диета!!!
Боyана- Деловен работник
Поени :
Абе остаај едно дебела шо си ти... ...хихихихиnUt напиша:абе не мора да си дебел за да го праиш тоа горе што го наведов... тоа ти е чиста физичка активност... за да си се задржиш у форма...
Chaki- Модератор
Држава :
Поени :
Абе остај...Затоа си ни еден од "НАЈ" разбацаните у друштво...Toci напиша:Јас идев преку школо преку проектна во дом на АРМ ама незнам дали ќе се иде пак другото полугодие али не е лошо да се иде на такво чудо лол
Chaki- Модератор
Држава :
Поени :
Toci напиша:Јас идев преку школо преку проектна во дом на АРМ ама незнам дали ќе се иде пак другото полугодие али не е лошо да се иде на такво чудо лол
епа тоцииии идеме у теретана
kiko_vlae- Про
Поени :
Бркај работа :: Секојдневие :: Здравје
Страна 1 of 1