GTA IV и се околу неа
+7
bajo
MaleckioToDCAiR
YoYO!
andrEJ
Chaki
zomG
qetpoi
11 posters
Страна 1 of 1
GTA IV и се околу неа
Како што знаеме веќе подолго време хит е играва... дали ја играте и што мислите за неа? Секако, многу од вас не може да ја играат и се жалат, играва бара јака конфигурација, но и доста дава. Ѕверска графика, ја сум одушевен, ма да можеби и ми станува досадна сега.
qetpoi- Администратор
- Број на мислења : 141
Местолокација : Куманово
Поени :
Registration date : 2008-12-27
Re: GTA IV и се околу неа
Слушам занимлива била...
Само дај ако сакате најдете ми линк или Торент за симнување...Неможам од мининова.ком да длам торенти :S
Само дај ако сакате најдете ми линк или Торент за симнување...Неможам од мининова.ком да длам торенти :S
Chaki- Модератор
- Број на мислења : 1256
Држава :
Поени :
Шо конфигурација имаш?...zomG напиша:Немам доволно добар компјутер а многу сакам да ја пробам
Chaki- Модератор
- Број на мислења : 1256
Држава :
Поени :
Топ била играта, подобра од оваа сан андреас али требало да имаш нов сервис пак и графичка над 8000 тапа
andrEJ- Почетник
- Број на мислења : 23
Поени :
Registration date : 2009-01-03
Paaa vaka igrava ja ja iam simnato i mn e top. Ama igrava bara mn jak PC ja iam ge force 8600 iam 4 GB ram i iam inter core 2 duo na 2.66 i igrata ne mi secka ama predolgo ako ja igram da ama ne mn.
YoYO!- Почетник
- Број на мислења : 14
Поени :
Registration date : 2009-01-04
Ја има другарче..вика Мн јака била...така се вртаат гласиниве...само ја неам прбаноо лично треба да тркнам некој ден до кај другарчево а?? ххаа ПоздраВ xD
MaleckioToDCAiR- Чирак
- Број на мислења : 111
Поени :
Registration date : 2009-01-11
abe igrata e zverka samo kolku bara...onaka 15 giga zafakja ti bara sve najnovo inace ke ti secka...ja ja instalirav igrav dosta vreme ali mi skurci mn me napna zs nemozev niso da siminjam zs sve mi bese full zaradi nejze:( ali toa e vredi da se proba:D
bajo- Почетник
- Број на мислења : 19
Местолокација : karpos 4
Поени :
Registration date : 2009-01-11
бара ептен ептееен јак ком имам јак али н до толку...бара 4 гига рам...Вухуу...
Buubz- Шеф
- Број на мислења : 438
Местолокација : Погледни преку прозор...ќе ме видиш..
Поени :
Registration date : 2009-01-04
Хаха што е со играва мислам сум слушнал дека е многу добра али ова што бара толку јака конфигурација....
Toci- Шеф
- Број на мислења : 418
Местолокација : Дома и кај Чаки од време на време хаха Лажам
Поени :
Registration date : 2009-01-06
еее јас си ја симнав ама ја неам инсталирано
J@N@- Мајстор
- Број на мислења : 218
Местолокација : зад трафиката
Поени :
Registration date : 2008-12-30
YoYO! напиша:Paaa vaka igrava ja ja iam simnato i mn e top. Ama igrava bara mn jak PC ja iam ge force 8600 iam 4 GB ram i iam inter core 2 duo na 2.66 i igrata ne mi secka ama predolgo ako ja igram da ama ne mn.
јоујоу или џоџо или као и да ти е никот малку ќе те искарамм... задолжителна е кирилица на форумот а друго првиот пост треба да го остаиш у претставување односно да ни се претставиш на нас јавноста... да се надоврзам на темава играта е топ(ама не тие старите од мвр на кале шо се) само бара добра конфигурација на вашето ПЕЦЕ... аааааа башка ја имав и ми здосадии и контрол панел ремове...
kiko_vlae- Про
- Број на мислења : 866
Местолокација : право па лево у 4-та врата надесно круг xD
Поени :
Registration date : 2008-12-30
Страна 1 of 1