Орце Николов
+10
alekfcjuve
Buubz
Daki
nUt
dor4o
aCCe
Moniii
BobiD
MaJa
nikle22
14 posters
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Орце Николов
Абе на школото ништо не му фали и таму има деца али проблемот е што е многу потешко од другите гимназии
Toci- Шеф
- Број на мислења : 418
Местолокација : Дома и кај Чаки од време на време хаха Лажам
Поени :
Registration date : 2009-01-06
Saint_GHB напиша:Абе.. орце за кур не го бива.. има дружење не викам не.. и убаво девојчиња.. ама некако се изделуваат од другите гимназии.. влезени си се у некој филм...особено овие прва шо се
ја незнам што е тоа по што се изделуваме.. а да знам.. за разлика од другите ние носиме униформи... така? тоа е лоша работа? браааат.. така на сите ви изгледа дека се делиме.. у орце не сме бубалици и татини ќерки...
nUt- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 554
Местолокација : Between the flowers....
Поени :
Registration date : 2009-01-05
значи тие сите шо мислат лошо за орце слободно нека дојат и нека видат и нека не јадат трици...не сме бубалици ниту нишо пошо учиме подеднакво ко сите школи и фала богу е тешко пошо сегде е тешко ако НЕ учишш така да...
Buubz- Шеф
- Број на мислења : 438
Местолокација : Погледни преку прозор...ќе ме видиш..
Поени :
Registration date : 2009-01-04
Buch993 напиша:значи тие сите шо мислат лошо за орце слободно нека дојат и нека видат и нека не јадат трици...не сме бубалици ниту нишо пошо учиме подеднакво ко сите школи и фала богу е тешко пошо сегде е тешко ако НЕ учишш така да...
таков те сакам...
nUt- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 554
Местолокација : Between the flowers....
Поени :
Registration date : 2009-01-05
nUt напиша:Saint_GHB напиша:Абе.. орце за кур не го бива.. има дружење не викам не.. и убаво девојчиња.. ама некако се изделуваат од другите гимназии.. влезени си се у некој филм...особено овие прва шо се
ја незнам што е тоа по што се изделуваме.. а да знам.. за разлика од другите ние носиме униформи... така? тоа е лоша работа? браааат.. така на сите ви изгледа дека се делиме.. у орце не сме бубалици и татини ќерки...
Абе не реков дека сте бубалици.. ама така.. чудни сте си на свои начин .. на пр во ѓорѓи има многу шмизли.. ме сваќаш?
Saint_GHB- Чирак
- Број на мислења : 115
Местолокација : K4
Поени :
Registration date : 2009-01-10
Buch993 напиша:значи тие сите шо мислат лошо за орце слободно нека дојат и нека видат и нека не јадат трици...не сме бубалици ниту нишо пошо учиме подеднакво ко сите школи и фала богу е тешко пошо сегде е тешко ако НЕ учишш така да...
А бубе ти доста ти дојдам таму.. =) се зезам ПОВТОРУВАМ НЕ РЕКОВ ДЕКА СТЕ БУБАЛИЦИ
Saint_GHB- Чирак
Поени :
ЗНАЧи има некој.. шо дојдоа прва и се филмаат... НЕ ЗБОРУВАМ ЗА СИТЕ ок ?
Saint_GHB- Чирак
Поени :
Страна 2 of 2 • 1, 2
Страна 2 of 2