Дали постојат духови?
+13
Боyана
miljan77
dAME
Daki
LeKi
Buubz
MaJa
Chaki
kiko_vlae
zomG
Зевзек
Duci GEGE
nikle22
17 posters
Бркај работа :: Секојдневие :: Мистика
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Дали постојат духови?
Според вас што мислите дали постојат духови?
Последната промена е направена од Nikle на Нед Јан 04, 2009 9:30 pm. Мислењето е променето 1 пати
Re: Дали постојат духови?
па ја искрено мислам дека постојат во духови
Duci GEGE- Модератор
- Број на мислења : 828
Местолокација : Скопје,Македонија
Поени :
Registration date : 2008-12-26
Јас не верувам дека постојат духови ... многумина ме уверуваат во обратното но мојот став е духови нема
и јас цело време мислев дека постојат духови,но отакао го слушнав следново почнав да се двоумам!!
-Со еден другар разговаравме на оваа тема и успеа некако да ме убеди дека не постојат духови!!!Бај д веј другарот чита ептен книги и од таму му се сите овие информации!!
-Ми вика вака:Коа ќе умре некој неговата душа останува заробена на земјата,поточно помеѓу смрта и животот.И така си умираат луѓето умираме и ние,после нас умираат уште милион луѓе и се така до бескрај,и сите тие се собираат на тоа место.Но тоа место не е големо колку космосот,за да има место за сите.Ако ств постоеа духови,кај и да се движиш околу тебе ќе беше се духови(може сеа седат до мене едно пет души,и се чудат на ова шо гоо пишувам )!!!Така да не постојат духови!!
После ова негово кажување,ств почнав да се двоумам дали постојат или не!!Иако има многу случаи со духови,сепак мислам дека не постојат!!!
-Со еден другар разговаравме на оваа тема и успеа некако да ме убеди дека не постојат духови!!!Бај д веј другарот чита ептен книги и од таму му се сите овие информации!!
-Ми вика вака:Коа ќе умре некој неговата душа останува заробена на земјата,поточно помеѓу смрта и животот.И така си умираат луѓето умираме и ние,после нас умираат уште милион луѓе и се така до бескрај,и сите тие се собираат на тоа место.Но тоа место не е големо колку космосот,за да има место за сите.Ако ств постоеа духови,кај и да се движиш околу тебе ќе беше се духови(може сеа седат до мене едно пет души,и се чудат на ова шо гоо пишувам )!!!Така да не постојат духови!!
После ова негово кажување,ств почнав да се двоумам дали постојат или не!!Иако има многу случаи со духови,сепак мислам дека не постојат!!!
Зевзек- Модератор
- Број на мислења : 452
Местолокација : позади седум мориња,планини и седум трафики
Поени :
Registration date : 2008-12-25
Зевзек напиша:и јас цело време мислев дека постојат духови,но отакао го слушнав следново почнав да се двоумам!!
можно е ова што викаш ама и ја да ти кажам една гадна ствар: едни другари од кај братучед ми беа за 1 мај блиску до велес е сеа незнам дали пред или после не ме фаќај за збор. децава се начукуваат и викаат не нема шанси да се враќаме со мотори накај скопје дај у пештерава ќе влеземе ќе преспиеме. Ок сите се согласуваат влагаат не проаѓаат ни 5 минути ете ти крици и гадни страња... се раздрале убаво и се смирило онака пола саат заспиваат дечкиве и ете на еден му доаѓаат(незнам шо било тоа) го креваат и го маваат детево у кома беше, другите пошо сите се пушачи со упаљачот со светилката со диодата светат и гледаат духови е сеа незнам шо да кажам јас нит знам дали постојат нит па ништо мада коа ми кажуваа сум се посрал од страв
kiko_vlae- Про
- Број на мислења : 866
Местолокација : право па лево у 4-та врата надесно круг xD
Поени :
Registration date : 2008-12-30
абе се е ова океј!!!затоа и јас сум у довумење!!има премногу случаји дека постојат,а наспорти пак многу луѓе не веруваат у тоа!!!така да.......збунувачка ситуација!!!
Зевзек- Модератор
- Број на мислења : 452
Местолокација : позади седум мориња,планини и седум трафики
Поени :
Дали се збори за ГоранЧО?Ако е за него и ја иам учествувано у разговорот (Пред Караџа) и секако НЕ постојат духови!Зевзек напиша:и јас цело време мислев дека постојат духови,но отакао го слушнав следново почнав да се двоумам!!
Chaki- Модератор
- Број на мислења : 1256
Држава :
Поени :
Registration date : 2008-12-27
И верувам и не верувам...повторно сум во тешка збунка
MaJa- Чирак
- Број на мислења : 119
Поени :
abe bi poveruval ako vidam samo...ali iskreno kazano nejkum bas da vidam poso ke se podmocam od strav
Buubz- Шеф
- Број на мислења : 438
Местолокација : Погледни преку прозор...ќе ме видиш..
Поени :
Registration date : 2009-01-04
мислам дека постојат.. читав во неколку книги дека човек кога ке умре ако има некоја незавршена работа тој не оди во рајот туку станува дух и се појавува во соновите на лугето.. И кога некој ке ја заврши таа работа што тој не ја завршил може да оди во рајот.
LeKi- Администратор
- Број на мислења : 777
Местолокација : Куманово, Македонија
Поени :
Registration date : 2008-12-31
LeKi напиша:мислам дека постојат.. читав во неколку книги дека човек кога ке умре ако има некоја незавршена работа тој не оди во рајот туку станува дух и се појавува во соновите на лугето.. И кога некој ке ја заврши таа работа што тој не ја завршил може да оди во рајот.
абе ова од каспер филмот да не ти е?
Duci GEGE- Модератор
- Број на мислења : 828
Местолокација : Скопје,Македонија
Поени :
не.. сум читал во две книги само не ми текнува како се викаа
LeKi- Администратор
- Број на мислења : 777
Местолокација : Куманово, Македонија
Поени :
Registration date : 2008-12-31
не верувам освен ако не ми се појави некој
Daki- Почетник
- Број на мислења : 49
Местолокација : Скопје
Поени :
Registration date : 2009-01-05
Duci GEGE напиша:LeKi напиша:мислам дека постојат.. читав во неколку книги дека човек кога ке умре ако има некоја незавршена работа тој не оди во рајот туку станува дух и се појавува во соновите на лугето.. И кога некој ке ја заврши таа работа што тој не ја завршил може да оди во рајот.
абе ова од каспер филмот да не ти е?
не озбилно нас во основно географија ни кажуваше весна незнам дали ти предаваше тебе
kiko_vlae- Про
Поени :
за кого како..ја сум у двоумење искрено кажано..има мн докази дека постојат и мн докази дека не постојат
Buubz- Шеф
- Број на мислења : 438
Местолокација : Погледни преку прозор...ќе ме видиш..
Поени :
Registration date : 2009-01-04
јас мислам дека не постојат духови
miljan77- Почетник
- Број на мислења : 66
Местолокација : Скопје, Македонија
Поени :
Registration date : 2009-01-05
miljan77 напиша:јас мислам дека не постојат духови
ти се појави у сред спиење некој ќе видиш
kiko_vlae- Про
Поени :
Свртисе,позади тебе еХахахахахахаххаDaki напиша:не верувам освен ако не ми се појави некој
Иначе до Леки ова:Имаш читано у книги а?...У Двете истото го пишуеше?ххахаха.
Ако ги најдеш книгите постирајги тукА
Chaki- Модератор
- Број на мислења : 1256
Држава :
Поени :
Registration date : 2008-12-27
Е па постојат бре џД
Боyана- Деловен работник
- Број на мислења : 578
Местолокација : Пред лаптоп џД
Поени :
Registration date : 2009-01-11
имам глеано на нет мн за другарчињава али нз баш и ја се двоумам као бубе.
ATA_xD- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 643
Местолокација : зад 7 планини 7 мориња 7 океани 7 реки 7 долини и 7 трафики
Поени :
Врска неам дали постојат но понекат дома коа седам сам дали ми се причинува или сум психички пореметен лол. Али седам и од време на време ќе забележам као демек да има некој во собата о.О
Toci- Шеф
- Број на мислења : 418
Местолокација : Дома и кај Чаки од време на време хаха Лажам
Поени :
Registration date : 2009-01-06
Абе не знам може да може не.. мислам дека постојат на некој начин.. но не се тука да направат зло =) или се
Saint_GHB- Чирак
- Број на мислења : 115
Местолокација : K4
Поени :
Registration date : 2009-01-10
Страна 1 of 2 • 1, 2
Бркај работа :: Секојдневие :: Мистика
Страна 1 of 2