Што ве нервира најмногу?
+15
Toci
Simon4e =)
ATA_xD
Sandra
MaJa
aCCe
LeKi
nUt
Chaki
kiko_vlae
Зевзек
Duci GEGE
zomG
dAME
nikle22
19 posters
Бркај работа :: Секојдневие :: Муабетење
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Ре:Што ве нервира најмногу
Мене најмногу ме нервира форумов
се шалам највеќе ме нервира еден другар, по име БУБЕ
се шалам највеќе ме нервира еден другар, по име БУБЕ
Re: Што ве нервира најмногу?
мене искрено најмногу ме нервираат наставниците,но не сите
Duci GEGE- Модератор
- Број на мислења : 828
Местолокација : Скопје,Македонија
Поени :
Registration date : 2008-12-26
мене највеќе ме нервираат дигнати особи,и дволични суштества!!!!
Зевзек- Модератор
- Број на мислења : 452
Местолокација : позади седум мориња,планини и седум трафики
Поени :
Registration date : 2008-12-25
највеќе ме нервира еден комшија шо ми го отру кучето (само нека купи он куче па ќе видиме шо ќе му се деси на кучето ) и некои дигнати девојки и дечковци што си мислат дека ако тато и мама имаат пари сеа шо сакам ќе праам и ќе им се смеам на другите ииииии ме нервира професорката по хемија у кочо да и е..м матер шо ја родила
kiko_vlae- Про
- Број на мислења : 866
Местолокација : право па лево у 4-та врата надесно круг xD
Поени :
Registration date : 2008-12-30
kiko_vlae напиша:највеќе ме нервира еден комшија шо ми го отру кучето (само нека купи он куче па ќе видиме шо ќе му се деси на кучето ) и некои дигнати девојки и дечковци што си мислат дека ако тато и мама имаат пари сеа шо сакам ќе праам и ќе им се смеам на другите ииииии ме нервира професорката по хемија у кочо да и е..м матер шо ја родила
за професорката по хемија брат кого не го нервира...а беруј нејќе да и е**ш матер којзнае колку е стара(библија)
Duci GEGE- Модератор
Поени :
- Шмизли
- Емовци
- Класниот
- Бубе (у некој случаеви)
- Комшијата
- Емовци
- Класниот
- Бубе (у некој случаеви)
- Комшијата
Chaki- Модератор
- Број на мислења : 1256
Држава :
Поени :
Registration date : 2008-12-27
ме нервира кога некој ме вика слатко, душо, срц, маче итн итн... и ненормално многу ме нервира кога со некој зборам и на крај ќе ми рече ај заеби или батали...
nUt- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 554
Местолокација : Between the flowers....
Поени :
Registration date : 2009-01-05
nUt напиша:ме нервира кога некој ме вика слатко, душо, срц, маче итн итн... и ненормално многу ме нервира кога со некој зборам и на крај ќе ми рече ај заеби или батали...
ај заеби
LeKi- Администратор
- Број на мислења : 777
Местолокација : Куманово, Македонија
Поени :
Registration date : 2008-12-31
aCCe- Почетник
- Број на мислења : 86
Местолокација : Дома =]]
Поени :
Дигнати “Ебачи“ што мислат дека се Нај Нај,а уствари се ништо
MaJa- Чирак
- Број на мислења : 119
Поени :
Маја ти се молам немој да се изразуваш со такви вулгарни зборови ко е**чи
Duci GEGE- Модератор
Поени :
Јебига...Што да правам...Ме курчат најмногу
MaJa- Чирак
- Број на мислења : 119
Поени :
И меНЕ!MaJa напиша:Јебига...Што да правам...Ме курчат најмногу
Chaki- Модератор
Држава :
Поени :
Chaki напиша:И меНЕ!MaJa напиша:Јебига...Што да правам...Ме курчат најмногу
ај и мене шо...
Temava mi se vide vaka najinteresna od site i moram da si se iskazam. Mene najmnogu od se me nerviraat dvolicni,dignati,drugarski NEnastroeni,ligavi i LG licnosti! ....jas nekogas koga sum nervozna,onaka koga ne mi e denot...me nerviraat i drugi banalni raboti,ama toa e samo ponekogas (2pati godisno po 6meseci -sala)...E sea od site ovie so gi nabrojav najnajnajmnogu so me nerviraat se onie LG 'persons' (ovie nemozat ni da se narecat persons,zasto ne se licnosti,nemaat dostoinstvo!),ovoj vid na Idioti,odnosno IDIOTKI (vo pogoleniot del) pravat se na ligav nacin da dobijat nesto...ima slucaevi koga tracaratat kazuvaat nevistini,se mesaat vo drugarstva samo da steknat oni drugarstva (mislat deka ako skaraat nekoj so nekogo ke ispadnat kul ili nekoj ke gi ceni poveke!)...takvite luge ne vredat ni 2 denari,ustvari nikoj ne gi ni saka i besplatno da gi dobie....zatoa luge bidete svoi...ako imate luge so ve opkruzuvaat toa e zasto ve sakaat kakvi sto ste a ne kako so se obiduvate da bidete (kako nekoi)...........
Sandra- Почетник
- Број на мислења : 18
Поени :
Чувај го своето,пишувај КИРИЛИЦАSandra напиша:Temava mi se vide vaka najinteresna od site i moram da si se iskazam. Mene najmnogu od se me nerviraat dvolicni,dignati,drugarski NEnastroeni,ligavi i LG licnosti! ....jas nekogas koga sum nervozna,onaka koga ne mi e denot...me nerviraat i drugi banalni raboti,ama toa e samo ponekogas (2pati godisno po 6meseci -sala)...E sea od site ovie so gi nabrojav najnajnajmnogu so me nerviraat se onie LG 'persons' (ovie nemozat ni da se narecat persons,zasto ne se licnosti,nemaat dostoinstvo!),ovoj vid na Idioti,odnosno IDIOTKI (vo pogoleniot del) pravat se na ligav nacin da dobijat nesto...ima slucaevi koga tracaratat kazuvaat nevistini,se mesaat vo drugarstva samo da steknat oni drugarstva (mislat deka ako skaraat nekoj so nekogo ke ispadnat kul ili nekoj ke gi ceni poveke!)...takvite luge ne vredat ni 2 denari,ustvari nikoj ne gi ni saka i besplatno da gi dobie....zatoa luge bidete svoi...ako imate luge so ve opkruzuvaat toa e zasto ve sakaat kakvi sto ste a ne kako so se obiduvate da bidete (kako nekoi)...........
Chaki- Модератор
Држава :
Поени :
vazi ke te poslusam ......mislam,smetaj deka veke sum te poslesala....hahahahhahahaha...........
Sandra- Почетник
- Број на мислења : 18
Поени :
Или НЕ!
Chaki- Модератор
Држава :
Поени :
тачно и мене истоЗевзек напиша:мене највеќе ме нервираат дигнати особи,и дволични суштества!!!!
ATA_xD- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 643
Местолокација : зад 7 планини 7 мориња 7 океани 7 реки 7 долини и 7 трафики
Поени :
има мн работи шо ме нервираат....ко на пример: мразам и ме нервираат ли4ности без карактер наивни и без свое јас и без свој став за нештата.....се нрв коа не сум у прао иако никад не признавам......хаха....иии ме нервираат мушки шо дигаат рака на женско шо ми кажува дека мушки неможат да тепаат па ај женски ххх ...и нз шо др....абе има мн работии!!!!!!не се бројат!!
Simon4e =)- Деловен работник
- Број на мислења : 617
Местолокација : дома
Поени :
Registration date : 2009-01-11
Мене најмногу ме нервира кога некој ми јаде гомна позади грб(се извинувам за изразов) и тоа се случува понекогаш од оние од кои најмалку ќе очекуваш
Toci- Шеф
- Број на мислења : 418
Местолокација : Дома и кај Чаки од време на време хаха Лажам
Поени :
Registration date : 2009-01-06
Simon4e =) напиша:има мн работи шо ме нервираат....ко на пример: мразам и ме нервираат ли4ности без карактер наивни и без свое јас и без свој став за нештата.....се нрв коа не сум у прао иако никад не признавам......хаха....иии ме нервираат мушки шо дигаат рака на женско шо ми кажува дека мушки неможат да тепаат па ај женски ххх ...и нз шо др....абе има мн работии!!!!!!не се бројат!!
Мене Симона најмногу ме нервира!!! Хахахахахах шала шала ме нервира најмногу неискреност,љубомора и ко шо вика Томци зборење позади грб и изневерување,дигање и искористување...и мн други ствари али не ми тњкињаат!!
Боyана- Деловен работник
- Број на мислења : 578
Местолокација : Пред лаптоп џД
Поени :
Registration date : 2009-01-11
Страна 1 of 2 • 1, 2
Бркај работа :: Секојдневие :: Муабетење
Страна 1 of 2