Графити
+9
[saCh]
dAME
J@N@
Moniii
Зевзек
nikle22
Chaki
aCCe
zomG
13 posters
Бркај работа :: Забава и култура :: Хоби
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Графити
Chaki напиша:Уште да не ги аплоудираш сликите...?-.-J@N@ напиша:дај бе ставете.и јас ќе ставам после
хаххаха
При крај е
Искрено повеќе ценам цртежи што се праат на час од досада!!! имам едно омилено!!! ќе го ставам деновиве!!!
Konjot- Деловен работник
- Број на мислења : 544
Местолокација : Држава Ѓорче
Поени :
Registration date : 2009-01-04
Уште го Аплоудираш цртежот, така?Konjot напиша:Искрено повеќе ценам цртежи што се праат на час од досада!!! имам едно омилено!!! ќе го ставам деновиве!!!
хехе
Chaki- Модератор
- Број на мислења : 1256
Држава :
Поени :
Registration date : 2008-12-27
И тогаш Чаки и рече на нУт оди кажи му на Никле дека Ата ќе му се јави на Коњот дека го сретнал дАМЕ, и дАМЕ да му каже на Тоци да и се јави на Јана дека Кико_Влае ја видел истата вечер кога го видел зомГ....
.... ах не.......
муабетот ми беше... имам и јас доста цртежи нацртани на часови.. би требало да бидат графити... ама некако не се баш.....
.... ах не.......
муабетот ми беше... имам и јас доста цртежи нацртани на часови.. би требало да бидат графити... ама некако не се баш.....
nUt- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 554
Местолокација : Between the flowers....
Поени :
Registration date : 2009-01-05
Ја мислев ќе речер...муабетот ми беше...Поштуеш БАКАЛНИЦА?!:Д :Д :ДnUt напиша:И тогаш Чаки и рече на нУт оди кажи му на Никле дека Ата ќе му се јави на Коњот дека го сретнал дАМЕ, и дАМЕ да му каже на Тоци да и се јави на Јана дека Кико_Влае ја видел истата вечер кога го видел зомГ....
.... ах не.......
Нема везе,ако.
Chaki- Модератор
- Број на мислења : 1256
Држава :
Поени :
Registration date : 2008-12-27
Страна 2 of 2 • 1, 2
Бркај работа :: Забава и култура :: Хоби
Страна 2 of 2