Палачинки
+6
Боyана
Toci
ATA_xD
BloodyHristijan
Зевзек
nikle22
10 posters
Страна 1 of 1
Палачинки
Темава ја отварам специјално за Дор4о со сел да ја оправда дипломата којашто ја доби ( домаќинка на месецот)
Епа дор4о повели напишија целосната изработка на палачинките квалификуван си веќе за тоа
Епа дор4о повели напишија целосната изработка на палачинките квалификуван си веќе за тоа
Re: Палачинки
и сакам да дојдеш да ми напраиш палачинки!!!
Зевзек- Модератор
- Број на мислења : 452
Местолокација : позади седум мориња,планини и седум трафики
Поени :
Registration date : 2008-12-25
ја сакам палачинки некој да ми направи зашто сам ако правам ке запалам несто .... хехехе ...
BloodyHristijan- Почетник
- Број на мислења : 5
Поени :
Registration date : 2009-01-03
ми се пријаде палачинки ејј
ATA_xD- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 643
Местолокација : зад 7 планини 7 мориња 7 океани 7 реки 7 долини и 7 трафики
Поени :
Registration date : 2008-12-26
Лелеј мајками секоја втора недела ми прави али во дупла доза хахахаха
Toci- Шеф
- Број на мислења : 418
Местолокација : Дома и кај Чаки од време на време хаха Лажам
Поени :
Registration date : 2009-01-06
Еииииии ја пред некое време се научив палачинки да праам и мн добро ги праам а уште подобро ги вртам хахахахах џД и така да денес ќе праам палачинкииии џД кој сака нека повели...џД
Боyана- Деловен работник
- Број на мислења : 578
Местолокација : Пред лаптоп џД
Поени :
Registration date : 2009-01-11
Ако ја да повелам?~?Боyана напиша:Еииииии ја пред некое време се научив палачинки да праам и мн добро ги праам а уште подобро ги вртам хахахахах џД и така да денес ќе праам палачинкииии џД кој сака нека повели...џД
Иначе дај напишиго рецептот...Место Дор4о.
Chaki- Модератор
- Број на мислења : 1256
Држава :
Поени :
Registration date : 2008-12-27
Хахахахахахаха џД
Ајде ајде еве вака значи...Две јајца се мутаат се додава 450 грама брашно млака вода(по потреба) пола филџан зејтин и мутиш мутиш дур не се изнамутиш хахах шала и мутиш дур не стане смесата ко за палачинки тоа ти е густа али не ептен густа еми незнам како да ја наречам хахах џД и после палиш шпорет и на тафче едно стааш зејтин ама не многу и после од смесата али малце се става и после праеш хахах џД и првата палачинка секогаш лошо испаѓа џД ххх ама после се најубаи џД хххх џД еве ви рецепта и ми се пријаде џД
џД
Ајде ајде еве вака значи...Две јајца се мутаат се додава 450 грама брашно млака вода(по потреба) пола филџан зејтин и мутиш мутиш дур не се изнамутиш хахах шала и мутиш дур не стане смесата ко за палачинки тоа ти е густа али не ептен густа еми незнам како да ја наречам хахах џД и после палиш шпорет и на тафче едно стааш зејтин ама не многу и после од смесата али малце се става и после праеш хахах џД и првата палачинка секогаш лошо испаѓа џД ххх ама после се најубаи џД хххх џД еве ви рецепта и ми се пријаде џД
џД
Боyана- Деловен работник
- Број на мислења : 578
Местолокација : Пред лаптоп џД
Поени :
ахаха ај ќе пробам по дома ама ако не испозапалам нешо... утре вие за секој случај глејте вести и ако кажат дека у влае изгорела куќа мојата е...хаха мала шала...ај ќе пробам да напраам..а може и мајка ми да напраи шо...и онака нишо не праи дреме по дома...
kiko_vlae- Про
- Број на мислења : 866
Местолокација : право па лево у 4-та врата надесно круг xD
Поени :
Registration date : 2008-12-30
После ќе праам !
Навали народе!
Навали народе!
Chaki- Модератор
- Број на мислења : 1256
Држава :
Поени :
Registration date : 2008-12-27
еве ви еден рецепт уствари не е рецепт туку додаток со што да ја потполните палачинката ..... откако ќе ја направите намачкајтеа со еурокрем низ цела палачинка потоа ставете банана (без разлика дали ќе ја исечете на пола или на кругови или пак во должина) и завиткајтеја со палачинката .... УЖИВАЈТЕ !! преубаво е пробајте нема да зажалите !!!
Wiki- Почетник
- Број на мислења : 3
Местолокација : Дома!
Држава :
Поени :
Registration date : 2009-07-29
Аааа да сум пробала така...банана иде со чоколадо мн..
Обожавам торти со банана ..мммм
Обожавам торти со банана ..мммм
Simon4e =)- Деловен работник
- Број на мислења : 617
Местолокација : дома
Поени :
Страна 1 of 1