Бркај работа
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Кој тип на музика не го поднесувате?

+16
Toci
Buubz
Konjot
Ljupcomir
kiko_vlae
nikle22
LeKi
Daki
R.G.D
dAME
Chaki
Зевзек
ATA_xD
Duci GEGE
zomG
qetpoi
20 posters

Страна 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Кој тип на музика не го поднесувате? - Page 2 Empty Re: Кој тип на музика не го поднесувате?

Пишување by Saint_GHB Вто Јан 27, 2009 12:30 pm

Simon4e =) напиша:па што знам...има мн мешавини сеа......секој си слуша сто му се допаѓа,ама ја неможам да поднесам ТУРБОФОЛК и негд еу некој кафи4 или дискотека коа ке слушнам....ми се иде надвор!! исто така нејкам метал,панк,и мора да има некои др пошо не ги знам сите видови на музика!
а се слу4ило некогаш од некој тип на музика да не сакам баш ама песна од тој тип да ја слушам деноноќно=) (како на пример од грин деј when september ends)
Razz
килл
Saint_GHB
Saint_GHB
Чирак
Чирак

Број на мислења : 115
Местолокација : K4
Поени :
Кој тип на музика не го поднесувате? - Page 2 Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Кој тип на музика не го поднесувате? - Page 2 Right_bar_bleue

Registration date : 2009-01-10

Вратете се на почетокот Go down

Кој тип на музика не го поднесувате? - Page 2 Empty Re: Кој тип на музика не го поднесувате?

Пишување by Simon4e =) Вто Јан 27, 2009 5:45 pm

Saint_GHB напиша:
Simon4e =) напиша:па што знам...има мн мешавини сеа......секој си слуша сто му се допаѓа,ама ја неможам да поднесам ТУРБОФОЛК, се ежам бррр,исто така неможам да поднесам панк ,метал...и тоаRazz
килл
ти иди убиј се

Последната промена е направена од Simon4e =) на Саб Сеп 05, 2009 7:59 pm. Мислењето е променето 1 пати
Simon4e =)
Simon4e =)
Деловен работник
Деловен работник

Број на мислења : 617
Местолокација : дома
Поени :
Кој тип на музика не го поднесувате? - Page 2 Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Кој тип на музика не го поднесувате? - Page 2 Right_bar_bleue

Registration date : 2009-01-11

Пишување by Боyана Вто Јан 27, 2009 7:37 pm

ТУРБОФОЛК!!!! Мрзааам!!!
Боyана
Боyана
Деловен работник
Деловен работник

Број на мислења : 578
Местолокација : Пред лаптоп џД
Поени :

Пишување by Konjot Сре Јан 28, 2009 1:48 am

kiko_vlae напиша:
Konjot напиша: Брат у право си до даска. Smile Турбофолкот ти е нај-утната ствар на 21ви век, а ако ме прашуваш за техо мислам дека тоа е нај наркоманска музика што постои пошти ти да се трескаш ко ненормален на два наизменични ритми треба да си под тешка дрогичка Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

си се утнал брат со техното и трансот ја обожавам техно и транс а никад не сум стаи дрога во уста... мене повеќе металот и блек метал и тако даље има многу ми се повеќе наркоманска музика... е***е песните да го искршам вратов од таа музика како не бееееее... имаше на идивиди статија дека металот е најнездрава музика што малдите не смеат да ја слушаат.. lol!

ОК не зборам за тебе али според истражувања така е. Плус професорот мој по музичка уметност вика дека слуша техно и транс и има луѓе што го виделе баш буквално позади школо со забранети ствари. А и да не е точно сепак ќе си се држам на моето мислење!!!
Konjot
Konjot
Деловен работник
Деловен работник

Број на мислења : 544
Местолокација : Држава Ѓорче
Поени :

Registration date : 2009-01-04

Пишување by Male4ka Чет Јан 29, 2009 11:40 pm

Јас и рап слушав,не се пронаоѓам себеси во таа музика,не ми одговара тој тип на музика,не сум таква ли4ност..метал не поднесувам.. јас мислам дека иако некои велат дека не слушаат турбофолк,сигурно знаат некоја турбофолк песна и знаат да испеат таква песна..сепак турбофолкот е застапен низ балканов па така да се слуша таа музика иако некои негираат.. Smile
Male4ka
Male4ka
Почетник
Почетник

Број на мислења : 45
Поени :

Registration date : 2009-01-04

Пишување by Simon4e =) Сре Фед 04, 2009 12:21 am

Се слуша ДА...ама прашањето е што кој не поднесува...зна4и еве 4ист пример..ја не поднесувам турбофолка ми пуштаат у друштво..и морам да слушам :Ѕ...и по 500 пати шо сум слушнала некоја песна ,како да не ја нау4ам??? Rolling Eyes
Simon4e =)
Simon4e =)
Деловен работник
Деловен работник

Број на мислења : 617
Местолокација : дома
Поени :

Пишување by Sponsored content

Sponsored content

Страна 2 of 2 Previous  1, 2

Вратете се на почетокот

- Similar topics