Кој тип на музика не го поднесувате?
+16
Toci
Buubz
Konjot
Ljupcomir
kiko_vlae
nikle22
LeKi
Daki
R.G.D
dAME
Chaki
Зевзек
ATA_xD
Duci GEGE
zomG
qetpoi
20 posters
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Кој тип на музика не го поднесувате?
Јас искрено.. металот! НЕ ГО ПОДНЕСУВАМ! И турбофолкот, секако.
qetpoi- Администратор
- Број на мислења : 141
Местолокација : Куманово
Поени :
Registration date : 2008-12-27
Re: Кој тип на музика не го поднесувате?
па не поднесувам класика, вестерн, метал, и AppleJack
Duci GEGE- Модератор
- Број на мислења : 828
Местолокација : Скопје,Македонија
Поени :
Registration date : 2008-12-26
sve mozam da razberam ali turbo folk NE
ATA_xD- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 643
Местолокација : зад 7 планини 7 мориња 7 океани 7 реки 7 долини и 7 трафики
Поени :
метал и Џеј Џеј,неможам да поднесам!!!
Зевзек- Модератор
- Број на мислења : 452
Местолокација : позади седум мориња,планини и седум трафики
Поени :
Registration date : 2008-12-25
Исто пер Исто...Зевзек напиша:метал и Џеј Џеј,неможам да поднесам!!!
И нешо српско...
Chaki- Модератор
- Број на мислења : 1256
Држава :
Поени :
Registration date : 2008-12-27
Турбо фолк до јаја обожувам тробофолк... НЕ!!! Како што би рекла мојата професорка по музичко: “Тоа е колективно перење на умот кај младите!“ Респект до професорката, најбоље е.
како може некој да сака турбофолк не ми е јасно ама и овие рапериштава
Daki- Почетник
- Број на мислења : 49
Местолокација : Скопје
Поени :
Registration date : 2009-01-05
метал и хард рок
LeKi- Администратор
- Број на мислења : 777
Местолокација : Куманово, Македонија
Поени :
Registration date : 2008-12-31
Па не дека не го поднесувам но Металот најмалку го сакам едноставно ме напнува
метал мада има една песна од Dope - die mother fucker die шо ми е јака
kiko_vlae- Про
- Број на мислења : 866
Местолокација : право па лево у 4-та врата надесно круг xD
Поени :
Registration date : 2008-12-30
Неможам едноставно ТУРБО-ФОЛК да поднесам а најмногу се нервирам кога по " Дискотекиве " ќе слушнам таков вид на музика, се ежам. А друго се поднесувам
Ljupcomir- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 401
Местолокација : Живеам далеку, а утре ќе врне
Држава :
Поени :
Registration date : 2009-01-04
[flash][/flash]
TACNOLjupcomir напиша:Неможам едноставно ТУРБО-ФОЛК да поднесам а најмногу се нервирам кога по " Дискотекиве " ќе слушнам таков вид на музика, се ежам. А друго се поднесувам
ATA_xD- БркајРабота VIP
- Број на мислења : 643
Местолокација : зад 7 планини 7 мориња 7 океани 7 реки 7 долини и 7 трафики
Поени :
За разлика од ТУРБОФОЛКОТ металот е мн добар тип на музика. На пример јас слушам хардкор, метал, рок, џез, блуз и многу малку панк. Ги разбирам луѓето што не поднесуваат метал и таков тип на музика ама треба да им ги видите текствите на песните идејќе 85% од песните имаат многу добар текст за разлика од турбофолкот.
Брат у право си до даска. Турбофолкот ти е нај-утната ствар на 21ви век, а ако ме прашуваш за техо мислам дека тоа е нај наркоманска музика што постои пошти ти да се трескаш ко ненормален на два наизменични ритми треба да си под тешка дрогичкаdAME напиша:ТУРБОФОЛК и НЕКОИ ТЕХНО СРАЊА
Konjot- Деловен работник
- Број на мислења : 544
Местолокација : Држава Ѓорче
Поени :
Брат и со тебе морам да се сложам. Упоследно време (едно 3 месеца уназад) и ја слушам метал. За текстовите у споредба со турбо-фолкот си у право исто. А ја баш и не ги разбирам луѓето што не поднесуваат метал а не ни слушале метал т.е. не ни се обиделе да го пробаат чувството. Ја кога слушам метал на пр. се осеќам ко да сум у друга димензија и онака се осеќам моќно. хахаха.R.G.D напиша:За разлика од ТУРБОФОЛКОТ металот е мн добар тип на музика. На пример јас слушам хардкор, метал, рок, џез, блуз и многу малку панк. Ги разбирам луѓето што не поднесуваат метал и таков тип на музика ама треба да им ги видите текствите на песните идејќе 85% од песните имаат многу добар текст за разлика од турбофолкот.
Konjot- Деловен работник
- Број на мислења : 544
Местолокација : Држава Ѓорче
Поени :
Konjot напиша:Брат и со тебе морам да се сложам. Упоследно време (едно 3 месеца уназад) и ја слушам метал. За текстовите у споредба со турбо-фолкот си у право исто. А ја баш и не ги разбирам луѓето што не поднесуваат метал а не ни слушале метал т.е. не ни се обиделе да го пробаат чувството. Ја кога слушам метал на пр. се осеќам ко да сум у друга димензија и онака се осеќам моќно. хахаха.R.G.D напиша:За разлика од ТУРБОФОЛКОТ металот е мн добар тип на музика. На пример јас слушам хардкор, метал, рок, џез, блуз и многу малку панк. Ги разбирам луѓето што не поднесуваат метал и таков тип на музика ама треба да им ги видите текствите на песните идејќе 85% од песните имаат многу добар текст за разлика од турбофолкот.
Те сфаќам бидејќи и ја порано не ги сфаќав и цело време јадеа гом**а за музиката или за одредени групи и само ќе им кажев: „Секој си има различен вкус.“
Ja nemozam da podnesam turbofolk iako na Balkanov "kafanata" vladee...I mn mrzam u Disko koa ke pustat takvo dzubre poso iskreno toa za mene ne e disko..bolje neka pustat nekoi tehno gluposti nego turbofolk
Buubz- Шеф
- Број на мислења : 438
Местолокација : Погледни преку прозор...ќе ме видиш..
Поени :
Konjot напиша: Брат у право си до даска. Турбофолкот ти е нај-утната ствар на 21ви век, а ако ме прашуваш за техо мислам дека тоа е нај наркоманска музика што постои пошти ти да се трескаш ко ненормален на два наизменични ритми треба да си под тешка дрогичка
си се утнал брат со техното и трансот ја обожавам техно и транс а никад не сум стаи дрога во уста... мене повеќе металот и блек метал и тако даље има многу ми се повеќе наркоманска музика... е***е песните да го искршам вратов од таа музика како не бееееее... имаше на идивиди статија дека металот е најнездрава музика што малдите не смеат да ја слушаат..
kiko_vlae- Про
- Број на мислења : 866
Местолокација : право па лево у 4-та врата надесно круг xD
Поени :
Registration date : 2008-12-30
Бравос ЉупчоLjupcomir напиша:Неможам едноставно ТУРБО-ФОЛК да поднесам а најмногу се нервирам кога по " Дискотекиве " ќе слушнам таков вид на музика, се ежам. А друго се поднесувам
Toci- Шеф
- Број на мислења : 418
Местолокација : Дома и кај Чаки од време на време хаха Лажам
Поени :
Registration date : 2009-01-06
Иначе и јас мрзам турбо-фолк али кога ќе начекам некоја песна му ја праќам одма на Васе. Иначе најмногуод се слушам Рап(и тоа македонски), Транс и Техно
Toci- Шеф
- Број на мислења : 418
Местолокација : Дома и кај Чаки од време на време хаха Лажам
Поени :
Registration date : 2009-01-06
R.G.D напиша:Konjot напиша:Брат и со тебе морам да се сложам. Упоследно време (едно 3 месеца уназад) и ја слушам метал. За текстовите у споредба со турбо-фолкот си у право исто. А ја баш и не ги разбирам луѓето што не поднесуваат метал а не ни слушале метал т.е. не ни се обиделе да го пробаат чувството. Ја кога слушам метал на пр. се осеќам ко да сум у друга димензија и онака се осеќам моќно. хахаха.R.G.D напиша:За разлика од ТУРБОФОЛКОТ металот е мн добар тип на музика. На пример јас слушам хардкор, метал, рок, џез, блуз и многу малку панк. Ги разбирам луѓето што не поднесуваат метал и таков тип на музика ама треба да им ги видите текствите на песните идејќе 85% од песните имаат многу добар текст за разлика од турбофолкот.
Те сфаќам бидејќи и ја порано не ги сфаќав и цело време јадеа гом**а за музиката или за одредени групи и само ќе им кажев: „Секој си има различен вкус.“
Зависи каков метал, и кои групи, има стварно закон метал групи
Pantera,Metallica,Iron Maiden,Slayer и други шо текстовите им се стварно добри...ама секој си има различен вкус
РАП НЕ ПОДНЕСУВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (во мали дози да или некој добри песни)
Saint_GHB- Чирак
- Број на мислења : 115
Местолокација : K4
Поени :
Registration date : 2009-01-10
па што знам...има мн мешавини сеа......секој си слуша сто му се допаѓа,ама ја неможам да поднесам ТУРБОФОЛК ,се ежам брр,исто така нејкам метал,панк...и тоа
Последната промена е направена од Simon4e =) на Вто Јан 27, 2009 5:44 pm. Мислењето е променето 1 пати
Simon4e =)- Деловен работник
- Број на мислења : 617
Местолокација : дома
Поени :
Registration date : 2009-01-11
Страна 1 of 2 • 1, 2
Страна 1 of 2